2023-08-26
同事去开中上环做嘢,就会嚟呢间餐厅食嘢😬纵话必试炸鸡🍗所以今日就带老婆去试吓餐厅环境好优闲☕️用好多公仔做咗幅特色墙🪆比大家食嘢之余可以打吓卡📸又有高身吧枱,可以望住电车路🚡好享受😎值得一赞🏆店员定时为你会加水🫖同时又好细心调教冷气温度👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻唐扬炸鸡配蛋包饭🍛$128厚厚滑蛋🍳包住炒得好干身嘅日式炒饭🤤饭嘅份量好足够🍚个人非常钟意佢唔会有好多酱汁铺满响个饭上面🙂抢走蛋包饭嘅原味加上感觉会健康啲😝唐扬炸鸡好滑唔太油,超喜欢😘真系无介绍错😍拿破仑烟三文鱼意粉🍝$118呢个意粉🍝好多餐厅都有。但我经常都会叫。因为简单食物才见到厨师嘅心机👩🏻🍳果然有惊喜🤩惊喜位在于番薯酱汁味道唔太甜😉同埋系粗身意粉,更有口感🤗好好味😛咸蛋黄炸虾🍤$68注意健康同尊重老婆意愿中间要攞个平衡😂🤣老婆大人苦苦哀求🥺一定要邪恶一次叫嚟试吓。结果系我同老婆要争食😛咸蛋黄融入咗好脆唔油嘅炸虾🍤真系忍唔到口🤭呢个必试👍🏻👍🏻👍🏻柠檬柚子梳打🍹$29 (原价$58)平时好少饮梳打嘅我,都觉得呢杯沟得好味。柠檬柚子味入口好清新👍🏻$343/2人好味指数😋😋😋😋😋餐厅环境😆😆😆😆😆服务态
值得一赞🏆店员定时为你会加水🫖同时又好细心调教冷气温度
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
唐扬炸鸡配蛋包饭🍛$128
厚厚滑蛋🍳包住炒得好干身嘅日式炒饭🤤
拿破仑烟三文鱼意粉🍝$118
咸蛋黄炸虾🍤$68
柠檬柚子梳打🍹$29 (原价$58)
柠檬柚子梳打🍹
$343/2人
好味指数😋😋😋😋😋
餐厅环境😆😆😆😆😆
服务态度🤓🤓🤓🤓🤓
卫生问题😉😉😉😉😉
抵食指数🤤🤤🤤🤤🤤
👩🏻🍳挛毛屋 Curly.Resutoran (上环)
📍上环永乐街1-3号世瑛大厦2楼203室