2020-03-27 65 浏览
朋友推介呢间餐厅,今晚终于有机会试吓。 餐厅超贴心,一坐低就每人先提供一杯抗疫汤水,味道都唔错。 我哋今日点咗金蒜香鸡饭、蟹子杨州炒饭、黄金赛磅蟹饭。金蒜香鸡饭 - 呢个饭非常香口惹味,啲鸡外脆内软,鸡肉仲有肉汁,唔会煮到好干好柴,个饭配埋啲干蒜一齐食真系超好味,呢个下次一定会再叫嚟食。蟹子杨州炒饭 - 虽然好似好普通,但个饭系炒得好好,个饭炒得够干身,炒到一粒粒,好有咬口,味道亦刚刚好,好够镬气。黄金赛磅蟹饭 - 呢个系配白饭食,超好送饭。份量都唔少,仲有好多粒带子仔同西兰花,出面其他餐厅点会有咁多吖,咁嘅价钱真系非常抵食呀。餐厅环境亦坐得非常舒服,枱同枱之间距离唔会太近。员工服务态度亦好好,好有礼貌。真系好难得而家仲有呢啲食物质素好、坐得舒服、价钱又唔贵、服务态度好嘅餐厅,下次一定会再嚟呀。

金蒜香鸡饭
蟹子杨州炒饭