2025-01-29 404 浏览
餐厅好有居酒屋嘅 feel由 lunch食到倾到去 tea time, 轻松愉快职员工作勤快, 有耐性, 有礼地点方便, 近家乐商场喺旺角闹市中, 系一个好地方食日本菜朋友食过 现烧火炙薄烧A5和牛寿司 话十分好味, 今次佢带我嚟再食, 果然 A5和牛 布满雪花牛脂, 入口即溶 又充满牛嘅脂肪, 而酱汁咸咸甜甜, 加埋火炙味我哋再叫咗啲寿司火炙吞拿鱼寿司酱油七味烧左口鱼边寿司油甘鱼腩寿司 鱼生鲜美, 朋友钟意火焰吞拿鱼, 火焰烧得好好, 朋友话再配衬个酱汁, 令到整件寿司嘅味道提升咗. 而我就钟意左口鱼 边 够肥美大家钟意吉列广岛蚝寿司伴芝土黑松露酱入口松脆, 味道先是芝士, 跟住黑松露味透出来, 广岛蚝 size 虽然唔系话好大, 但鲜味@@@@烧肉丼(牛肉)牛肉份量都几多, 肉质软熟, 肥瘦适中, 洋葱索晒牛肉同埋酱汁, 整体味道好 balance.角切鱼生饭面头铺满多种鱼生, 多到完全够捞饭, 仲有蟹籽同紫菜, 今天不同口感同味道.朋友话食住炸鸡软骨粒 同自家制章鱼小丸子, 然后饮啖 冰冻嘅北海道Sapporo啤酒, 十分正, 而鸡软骨炸到金黄色, 粉不会太多,啱啱黏着软骨表面
餐厅好有居酒屋嘅 feel
由 lunch食到倾到去 tea time, 轻松愉快

职员工作勤快, 有耐性, 有礼
地点方便, 近家乐商场
喺旺角闹市中, 系一个好地方食日本菜

朋友食过

烧肉丼(牛肉)

角切鱼生饭

朋友话食住
炸鸡软骨粒 同
自家制章鱼小丸子, 然后饮啖 冰冻嘅
北海道Sapporo啤酒, 十分正
, 而鸡软骨炸到金黄色, 粉不会太多,啱啱黏着软骨表面, 所以入口松脆, 入口唔油腻. 而章鱼小丸子, 都几大粒, 外面脆口, 里面软淋淋, 夹杂啲墨鱼粒, 有咬口, cp值高!

黑松露三文鱼沙律
卖相清新别致, 三文鱼 同黑松露互相配搭,香气四溢, 三文鱼口感软熟, 沙律菜咬落索索声, 系十分好味嘅前菜.

下午茶
  • 黑松露三文鱼沙律