2020-06-18 105 浏览
抵食餐厅👍🏻,我本身好少去荃湾区揾食,但系因为上次用餐体验都几nice! 😁 加上今日返工既关系都要入荃湾,就打算再食多一次!今次系第二次帮衬佢哋啦✌🏻,新开张左一排,呢间餐厅啲嘢真系好正😀突然间想食鳗鱼饭,见到佢哋都有,当然要试下先。其实食鳗鱼饭最惊佢唔新鲜😧,食落口有其他不好既味道😭,但系佢哋就完全冇呢个问题💪🏻。鳗鱼食落好香口,鳗鱼味浓,够入味,又够细嫩,肥瘦均匀,配埋佢本身D酱汁,甜甜的味道降低佐油腻感😻,色香味齐晒。正阿🔱!餐厅配色柔和,用佐浅色去做底色,但又不失重点⭐,而且餐厅位宽敞,装修一睇落去舒服明亮🌈。环境干净,仕应都好有礼貌🙎🏻‍♂️,呢排都冇地方去,食D靓嘢心情即刻都开心翻😄而且宜家有夏日精选优惠,食鳗鱼饭仲唔驶一嚿水添🤩另外佢哋每日仲会派汤比长者嫁😘! 呢种餐厅顶可以唔多d帮衬佢哋阿💜。快d去支持良心食店❤️❤️

而且宜家有夏日精选优惠,食鳗鱼饭仲唔驶一嚿水添🤩

2020-06-09
  • 日式照烧鳗鱼饭