2022-11-06
如果庆祝节日.纪念日,会有咩特别钟意食😉我自己特别钟意同小酌一杯,感觉更有气氛呢🥂所以今晚刚好快到同老公纪念日♥️我就决定去小酌一下呢🍸就拣左之前行过见到,位于尖东既Gusto -taste Italian📍因为地点好方便,间中行过都想试下呢!✅-这家系以西餐🍴意大利菜为主,环境都好舒服同开扬📌真系好岩约会同倾偈!🍾难得纪念日当然要有一点酒精,酒量唔太好既我们点了一杯Cocktail- Gusto Fizz🍸(Rose and lychee syrup, fresh lychee, house prosecco)带甜味,好易入口,好岩女仔同酒量唔太好既朋友饮!💕我觉得女仔一定会钟意呀!💞-小食方面,我点了黑松露薯条🍟薯条真系我必点食物,估唔到份量都几多😆而且又热又脆,真系好好食! 除了茄汁仲有黑松露酱,两样选择!🥳-主食方面,点了意大利辣肠芝麻菜薄饼🍕绝对系经典之选,而且同样份量十足,🍅即使几个朋友SHARE都好够,2个人反而有点太多😆😆😂特别钟钟PIZZA饼底,唔会太薄,厚度刚好同有口感😁加埋满满的芝士🧀真系好食!-另外都点了香煎挪威三文鱼🍽仲有Grilled asparagus,co
我自己特别钟意同小酌一杯,感觉更有气氛呢🥂
所以今晚刚好快到同老公纪念日♥️
我就决定去小酌一下呢🍸
因为地点好方便,间中行过都想试下呢!✅
这家系以西餐🍴意大利菜为主,环境都好舒服同开扬📌
真系好岩约会同倾偈!🍾
难得纪念日当然要有一点酒精,
带甜味,好易入口,好岩女仔同酒量唔太好既朋友饮!💕
我觉得女仔一定会钟意呀!💞
小食方面,我点了黑松露薯条🍟
薯条真系我必点食物,估唔到份量都几多😆
而且又热又脆,真系好好食!
除了茄汁仲有黑松露酱,两样选择!🥳
主食方面,点了意大利辣肠芝麻菜薄饼🍕
绝对系经典之选,而且同样份量十足,🍅
即使几个朋友SHARE都好够,
2个人反而有点太多😆😆😂
特别钟钟PIZZA饼底,唔会太薄,厚度刚好同有口感😁
加埋满满的芝士🧀真系好食!
另外都点了香煎挪威三文鱼🍽
仲有Grilled asparagus,couscous, fresh herbs, creamy dill sauce
系小清新好食💚
好想赞系三文鱼好滑好嫩😍
绝对系小惊喜之选,
正好平衡到PIZZA相对浓味之选!🧡
食得好饱既晚上,无谂过西餐都份量十足🤪
CP值几高,几岩想小酌又食得饱既朋友!👯♀️