2019-11-26
谂住揾间有d mood既餐厅同个fd庆祝生日,上网就揾到呢间食评吾差既餐厅,所以就一试。餐厅虽然位于工厦,但一啲都吾难揾,地铁站一出附近就到了,好方便。👍🏼有d装饰灯同埋干花配衬下令到个环境几浪漫,灯光暗暗地,亦都几舒适。🥰餐厅就主打新派东南亚西餐。我地就叫左个Set Dinner A,网上订位再加叫套餐既话会有85折架!即刻抵左好多!咁我地前菜就择左手打肉丸配香茅青柠椰子汁,个买相好似狮子球,比牛肉球还要大粒,个味道配搭都几新鲜。蟹肉素翅鱼肚羹食落好似碗仔翅,而且有啖啖既蟹肉同埋两个人都每人饮到2-3碗,好大碗啊!泰式蕃茄辣肉酱意粉🍝 个味道真系有d辣,但辣得黎几开胃,吾好睇佢好似细细碟,食到呢part都已经饱饱地喇。另外个主菜再择左香煎慢煮羊柳肉配迷迭香烧汁,口感都几软熟,味道吾会话太膻。饮品方面就无太讲究,嗌左d正路d既茶类。预先打电话去留件cake写名庆生日。食完咁多咸味野再食返甜野简直中和返成件事,呢个Tiramisu吾算话好甜,成个伴碟出到黎效果很不错总括来说三五知己黎食都系个吾错既选择。
餐厅就主打新派东南亚西餐。
饮品方面就无太讲究,嗌左d正路d既茶类。
总括来说三五知己黎食都系个吾错既选择。