2023-03-02
牛八近日推出优惠,严选套餐会午市减30,所以立即去试下。环境方面十分舒适,唔会感觉好迫,职员有礼貌又殷勤,唔会因为忙而态度差,而且坐定定之后仲有职员帮你件外套套返个套,防止打完边炉件衫成阵边炉味。食物方面,开头我以为系其他任食咁大家SHARE嗌一个汤底,但呢度系做紧一人一锅,选择自己钟意既就可以,唔会一大班人都搞好耐都唔知嗌咩汤底好,由其想食辣既人,可以解除左同行唔食辣但一齐涮涮锅嘅烦恼。自助食物方面,其实蔬菜类好多,其他丸类就真系得一两款。不过唔紧要,任食都系食佢D肉,唔通食芝士肠食饱咩。另外佢仲有雪糕乳酪,可以任加TOPPING,有杏仁,可可米,粟米片等等,满足唔同口味既你。到主角喇,严选系猪牛鸡都有既,猪肉同鸡肉都好淋,但因为我钟意食牛,所以嗌严选,系入面既第三级,低两级既都可以嗌来试。讲真,严选呢一级既牛肉的确系有明显既分别,入口立即化开,牛味亦足够,而且每次嗌一碟系真系比足一碟你,唔似其他地方嗌几多碟都可能只系来两三块咁,所以十分抵食。职员既服务其实都好好,成日都会留意住我地在场有咩需要,唔使出声就会自己定时定候加汤,服务相当周到。非常值得推介的一间
非常值得推介的一间