今次系我第二次来呢度食,我一向都系中意有好野食会返转头食既,今次带左屋企人来食,因为性价比高,佢就唔会话唔抵食麻呢度环景都大既,上次我两个人坐咗沙发位好舒服,因为人流多今次坐双人枱就唔太大。我地叫既系A餐$208一位包日本料理放题,火锅, 甜品。当然,都系任饮任食如果觉得太多食唔晒,或者唔好刺身,B餐$168都系一个唔错嘅选择总共有八张放题纸选择,想知有咩野食可以睇上面张图,包括火锅配料,刺生,一品料理/沙律,寿司,天妇罗/掦物,烧物,军舰/手卷同甜品。汤底拣左黑松露龙虾汤,滚左之后,有好香嘅黑松露味发出嚟,但食落就唔觉嘅。龙虾汤会浸入火锅料度,配蔬菜里比较好,我自己就冇咁钟意牛肉味被汤底影响咗,不过屋企人钟意龙虾味,就觉得几特别,唔错。除咗可以点牛肉,豚肉呢D之外,出边亦都设有自助区系可以比你自己拎配料既,比较推介芝心丸,年糕同肠仔(肠仔就纯粹系我钟意食哈哈) 酱要主要系柚子醋,芝麻酱同豉油。饮品选择有好多,除咗平时嘅汽水,亦都有韩式饮品,果汁啤酒同纸包果茶。呢一碟系美国极上牛肉,强烈推介薄身而且牛味比较重,入口都易溶美国肥牛就肥膏比较多,无极上牛肉咁软身,但色泽都唔错。放题点左好多

我地叫既系A餐$208一位包日本料理放题火锅甜品。当然,都系任饮任食

酱要主要系柚子醋,芝麻酱同豉油。
美国极上牛肉
呢一碟系美国极上牛肉,强烈推介
薄身而且牛味比较重,入口都易溶
美国肥牛
美国肥牛就肥膏比较多,无极上牛肉咁软身,但色泽都唔错。
枝豆
芝麻鸡翼
放题点左好多野,唔一一放上黎啦,除咗必食嘅刺身之外,芝麻鸡翼,枝豆,蟹子沙律,芝士年糕我觉得都系唔错嘅选择。
最后嘅重点黎啦!呢度嘅甜品真系好高质!
绿茶芭菲

呢个绿茶芭菲,细细杯已经满足我好多愿望,雪糕幼滑绿茶味适中,仲有红豆啫喱忌廉同丸子
疏乎厘蛋多士
另外,疏乎厘多士亦系外脆内软,而且出边好少见到有。仲有好多款唔同嘅甜品,记住一定要留肚食啊!
美国极上牛肉
绿茶芭菲