2023-03-24
朋友介绍黎咗呢间 “儿童游戏室+蒸气锅”, 我地今次要咗 “简” 海鲜餐, 5个成人, 4个小朋友加2个工人姐姐都食得好开心好饱! 小朋友食儿童餐, 工人姐姐食其他餐! 首先系叫小朋友同工人姐姐开餐先, 小朋友食饱休息阵就可以去玩, 工人姐姐可以睇住D小朋友, 之后就轮到我地大人开餐!我觉得呢个餐好抵食, CP值高, 可能因为系小店, 食物质数控制得好D, 摆盘又唔HEA, 唔似出面连锁店咁! 而且可能系工厦关系, 价钱都抵D, 最开心系5个人就可以包场!!! 老板话佢日日去街市入货, 绝对新鲜! 我劲推介马友, 杞子虫草花蒸鸡! 腌肉调味十分好, 蒸的时间又岩岩好, 真系好香好嫩好好味! 老板仲送咗 “上汤蟹王酱菊花豆腐” 俾我地, 所有食物都好有诚意, 睇得出老板好用心去制作! 有D相唔记得影, 下次帮衬个贵餐再影过!小朋友劲开心, 因为有大大个波波池, 又有弹床同滑梯俾佢地玩, 我地成人组可以打牌, 又可以唱K饮下酒! 老板十分nice, 没有收开瓶费, 请佢饮返杯就OK了, 结果我地同老板饮咗成晚! 我推荐呢个地方系因为大人同小朋友都食得好开心同好饱, 小朋友可以放电,
小朋友劲开心, 因为有大大个波波池, 又有弹床同滑梯俾佢地玩, 我地成人组可以打牌, 又可以唱K饮下酒! 老板十分nice, 没有收开瓶费, 请佢饮返杯就OK了, 结果我地同老板饮咗成晚! 我推荐呢个地方系因为大人同小朋友都食得好开心同好饱, 小朋友可以放电, 大人又可以放松, 因为5个人可以包场, 所以系食得放D开心D, 又唔洗惊D小朋友失控嘈住人!