2017-03-23
落雨天冻冰冰又湿漉漉,又系叫外卖嘅时间。突然兴起想食pizza, 于是就上网叫pizza box!外送时间大概1小时15分钟左右,好彩食物仲热辣辣。order左 个香焗鸡上脾套餐$169~ 加配优惠 $10 /2客 蘑菇汤鸡上脾够热,皮很脆咬落仲爆肉汁出黎,大满足!蘑菇汤 感觉较腻口,味道正常。芝士鸡肉丸,食第一粒时发觉唔够热,转左个碗叮一叮热佢,效果超正 半溶芝士加热辣辣鸡肉丸,好夹牙食到。牛肝菌意大利饭,菌类配个汁系好香好香,可惜饭淋得太紧要。千岛鸡肉pizza, 之前食过佢嘅千岛海鲜pizza出品味道很好,所以都想叫番千岛酱味,果然无令我失望,啖啖pizza都咬到鸡肉。总括叫左全部都系鸡餐,但味道都已经超出预期水平。下次就试下意大利饭以外嘅野。
突然兴起想食pizza, 于是就上网叫pizza box! 外送时间大概1小时15分钟左右,好彩食物仲热辣辣。order左 个香焗鸡上脾套餐$169~
加配优惠 $10 /2客 蘑菇汤
鸡上脾够热,皮很脆咬落仲爆肉汁出黎,大满足! 蘑菇汤 感觉较腻口,味道正常。 芝士鸡肉丸,食第一粒时发觉唔够热,转左个碗叮一叮热佢,效果超正 半溶芝士加热辣辣鸡肉丸,好夹牙食到。 牛肝菌意大利饭,菌类配个汁系好香好香,可惜饭淋得太紧要。 千岛鸡肉pizza, 之前食过佢嘅千岛海鲜pizza出品味道很好,所以都想叫番千岛酱味,果然无令我失望,啖啖pizza都咬到鸡肉。