2023-10-30
上次去咗太子分店食串烧, 觉得好好食, 夜晚又唔使食淀粉质咁饱。 今日经过旺角见到有分店,心思思又想再encore😋听姐姐讲适逢好消息串烧专门店十周年纪念烧龙虾有特别优惠$78(半只) 芝士烧龙虾估唔到size超大只,芝士香软微微烧焦, 龙虾新鲜多汁, 连个头都爆糕😍😍香煎鹅肝配红酒汁两件厚切鹅肝大大份, 表面煎得香脆, 口感幼滑, 配上脆卜卜嘅多士, 又有红酒汁解油腻, 可减低罪恶感😁盐烧牛舌串识食梗系要点啦, 非常之软滑juicy, 淡淡嘅盐烧味, 唔会抢咗个牛舌香味,绝呀🤤特色蒜蓉包四片厚切嘅蒜蓉包, 蒜味香浓, 如果可以再㶶啲更好,再配上原个焗蒜头, 放系面一齐食用, 双重蒜香享受泰国芦笋(一份) 呢个有惊喜, 芦笋超幼嫩, 咬落一啲揸都冇, 而且烧得好juicy👍烧韭菜花韭菜花亦都好新鲜幼嫩👍冇返咁上下新鲜, 真系咬落一口渣。烧蒜蓉茄子(原条) 一如既往的好,蒜香和淡淡孜然味,香口又惹味烧日本芝士年糕咬落软淋淋,芝士又多又软滑,少少一件,饱足感满满好烧式串烧专门店系我食串烧嘅不二之选, 串烧嘅选择非常多, 而且价钱大众化, 地点又方便就脚, 无论晚餐或宵夜都好值得推介。
听姐姐讲适逢好消息串烧专门店十周年纪念
烧龙虾有特别优惠$78(半只)
芝士烧龙虾
香煎鹅肝配红酒汁
盐烧牛舌串
特色蒜蓉包
泰国芦笋(一份)
烧韭菜花
韭菜花亦都好新鲜幼嫩👍冇返咁上下新鲜, 真系咬落一口渣。
烧蒜蓉茄子(原条)
一如既往的好,蒜香和淡淡孜然味,香口又惹味
烧日本芝士年糕
咬落软淋淋,芝士又多又软滑,少少一件,饱足感满满