餐厅: 閔大人 (啟岸)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-10-25 94 浏览
💕闵大人红磡嘅启岸越嚟越多餐厅进驻,其中呢间闵大人主打韩式炸鸡,亲民价$78就食到全份炸鸡🍗仲有一人套餐,性价比唔错炸鸡可以拣有骨或无骨,口味都有不少选择,基本嘅原味、甜辣味之外,蒜香、蜂蜜芥末、蜂蜜酱油都好吸引🔸蜂蜜酱油无骨鸡&蒜香炸鸡炸鸡可以点半份,方便试多啲唔同口味而且几有水准,外皮薄脆,食落好香口,内里鸡肉嫩滑juicy,加上甜甜哋嘅蜂蜜酱汁好惹味另外蒜香炸鸡唔会太重口味,食到淡淡嘅蒜香,洒上松子仁又多一重香味🔸炸酱面配炸鸡翼套餐炸酱嘅味道恰到好处,猪肉煮得入味有口感,食到大酱嘅香味而又唔会过咸,配上青瓜丝感觉更清新☘️鸡翼大大只够饱满,炸得酥脆,无须额外酱料都已经好够味🔸紫菜饭卷配无骨鸡套餐性价比颇高,饭卷有浓郁麻油味,饭粒烟烟韧韧,包住青瓜丝、萝卜丝同鳗鱼,食得出制作用心套餐仲附送泡菜、腌萝卜,配上原味无骨鸡感觉完满 🥰值得一赞系店员好亲切,一坐低已为我哋送上暖水,非常细心
💕闵大人

🔸蜂蜜酱油无骨鸡&蒜香炸鸡
炸鸡可以点半份,方便试多啲唔同口味

🔸炸酱面配炸鸡翼套餐

鸡翼大大只够饱满,炸得酥脆,无须额外酱料都已经好够味

🔸紫菜饭卷配无骨鸡套餐

套餐仲附送泡菜、腌萝卜,配上原味无骨鸡感觉完满 🥰

值得一赞系店员好亲切,一坐低已为我哋送上暖水,非常细心