2021-07-06 1159 浏览
至尊重庆鸡煲真系细细个就听过呢个名,价钱好似冇变过咁滞,$158 只系一字头就可以任饮,任食廿几款野食,仲可以食两个钟仲有啲乜嘢可以要求?一入到去店员就带我哋坐低,未开始食鸡煲之前就梗系要行一个圈睇吓有啲乜嘢可以攞啦~门口位置就有好几样小食可以食:有鱼蛋啦茶叶蛋猪血凉拌青瓜等等 之后隔离就系调味料区,佢嘅酱料选择比我想像中多好多有沙嗲酱秘制鸡鸡酱,浓味人最爱!! 之后返返黎,店员就问我哋鸡煲要咩辣度,因为我哋唔系太食得落所以我哋就拣咗BB辣~~过咗一阵鸡煲就上黎啦~哗真系好香,好浓味之人最爱!鸡件好有肉唔会好多碎骨 食晒啲鸡之后, 跟住就落汤开始任食喇~~ 肉类有肥牛鸡猪等等海鲜就有青口,脆鲩鱼、虾 、水鱿八爪鱼仔花胶等等 当中大推青口!食多几转就轻易回本呀丸类都有好多选择,我哋主力食蟹子丸啰同埋芝士丸!另外佢仲有年糕!年糕超索味,哗意外地好想狂encore!菇蔬菜冰豆腐粟米系每次打边必备蔬菜~~~ 最后饮品选择都好多,除咗各类汽水仲有多款啤酒,真系好啱男士去食另外仲有每人可以攞一杯雪糕架~

食晒啲鸡之后, 跟住就落汤开始任食喇~~

肉类有肥牛鸡猪等等

菇蔬菜冰豆腐粟米系每次打边必备蔬菜~~~

另外仲有每人可以攞一杯雪糕架~
  • 鸡煲