餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (海之戀商場)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-01-02 46 浏览
海之恋呢间韩国餐厅价钱非常之亲民,餐厅装修风格为欧洲火车卡的感觉,餐厅好大间,亦都好多卡位,好啱一班朋友过嚟食饭聚会,就算倾偈大声少少都唔使担心✨海军酱油汤锅(八爪鱼)+韩式辣酱汤底$228最近天气冻返少少,梗系要叫个部队锅食吓啦,除咗传统嘅部队锅,仲加埋韩国嘅八爪鱼,又有海鲜又可以保留部队锅嘅原味,八爪鱼系超级大只,非常新鲜爽口弹牙,部队锅泡菜味香浓,唔会过辣,好啱香港人口味,材料好丰富,有芝士茄汁🥫豆,肠仔,餐肉,年糕,鱼糕,金菇,椰菜,每个部队锅仲会跟个韩国辛辣面,绝对系跟足传统食法✨卤水五花腩$288五花腩有成十几片,每一块都非常厚切,一层肥膏一层瘦肉,口感唔会太肥腻,亦都充满肉汁,可以包埋生菜🥬,芝麻叶,辣椒🌶️,蒜头,面豉酱一齐食,系最传统嘅风味✨莫索里拉芝士排骨$138调味做得相当好,外皮烤得好香脆,排骨肉质好嫩滑,酱汁入晒味,好容易骨肉分离,证明肉质好juicy,芝士系非常拉丝,餐厅职员会帮手热熔芝士,然后每件都会平均将芝士包上排骨,芝士🧀控一定唔可以错过✨蓝橙荔枝梳打$48卖相造型一百分,打卡啱用,荔枝梳打酸酸甜甜,非常解渴✨蜜瓜雪冰$88必试推介,旁边布满哈密瓜🍈,哈

✨海军酱油汤锅(八爪鱼)+韩式辣酱汤底$228

✨卤水五花腩$288

✨莫索里拉芝士排骨$138

✨蓝橙荔枝梳打$48
卖相造型一百分,打卡啱用,荔枝梳打酸酸甜甜,非常解渴

✨蜜瓜雪冰$88
必试推介,旁边布满哈密瓜🍈,哈密瓜鲜甜多汁,雪冰软绵绵,口感似食紧雪糕一样,入口溶化,仲有一条哈密瓜雪条,食极都唔觉得饱肚,甜品真系有第二个胃可以食