2023-05-23 159 浏览
今日行过元朗见到外型好有复古感觉绿色外形嘅餐厅之前一路经过好好停低睇吓今日终于有机会试吓 睇到餐厅个名,觉得好好奇情侣厨房 以为净系啱情侣去嘅地方原来睇返佢哋个主旨Couple唔止系伴侣而系某种联系嘅人可以系家人朋友同事伙伴一行两人同行,我哋嗌咗几样嘢食1)水牛城鸡翼非常浓味 酸味味忌廉可以淡化 出奇地同鸡翼同薯条都好夹2)牛肉顿饭得刚刚好入口会化的 个薯蓉口感香滑另外可以配薯条 薯条上枱时温度够热 口感更上一层楼 粗薯 咬起嚟好满足3)令我有惊喜嘅系 海胆酱意粉 香味有海鲜味海胆味浓郁,成个口都系4)饮品:夏日之恋$48打卡啱晒呀 色彩缤纷5)帕马火腿拼盘份量充足 上碟铺排得好靓 食完后火腿留喺口腔嘅余香仲喺度 如果配芝士应该仲好餐厅环境,柔和灯光,有放松嘅感觉我哋喺食紧饭嘅途中有人庆祝生日气氛唔错,餐厅会播歌曲,令到餐厅生息𣎴少而且价钱以西餐厅来讲,CP值高价钱合理食物又大份 如果大家嚟生日 or 情侣 or三五知己,聚会都好适合下次如果经过元朗嘅朋友仔,可以试吓呢间💓👏
今日行过元朗
见到外型好有复古感觉绿色外形嘅餐厅
之前一路经过好好停低睇吓
今日终于有机会试吓

睇到餐厅个名,觉得好好奇
情侣厨房 以为净系啱情侣去嘅地方
原来睇返佢哋个主旨
Couple唔止系伴侣
而系某种联系嘅人可以系家人朋友同事伙伴

一行两人同行,我哋嗌咗几样嘢食

3)令我有惊喜嘅系 海胆酱意粉 香味有海鲜味
海胆味浓郁,成个口都系

4)饮品:夏日之恋$48
打卡啱晒呀 色彩缤纷

5)帕马火腿拼盘

餐厅环境,柔和灯光,有放松嘅感觉
我哋喺食紧饭嘅途中有人庆祝生日
气氛唔错,餐厅会播歌曲,令到餐厅生息𣎴少
而且价钱以西餐厅来讲,CP值高
价钱合理食物又大份
如果大家嚟生日 or 情侣 or三五知己,聚会都好适合
下次如果经过元朗嘅朋友仔,可以试吓呢间💓👏