终于食到咖啡湾🦢啦🤍🖤呢间餐厅嘅食物真系cp值好高🥳🥰嘢食份量都几多🤓学生仲有8折添👩🏽‍🎓🙆🏽‍♀️真系好难得揾到咁抵食又好味嘅西餐❣️-⚫️黑洞面包黄金鸡 $88 ✨推荐呢个真系超好食😋非常邪恶😈炸鸡炸得好酥脆😆肉质嫩滑好juicy💛外面超浓咸蛋黄味🤤🤤中间仲有个餐厅声称叫🖤黑魔洞😈嘅竹炭面包 装住满满嘅咸蛋奶芝士酱🧀🌋无论炸鸡定竹炭包点𠮶个芝士酱 都好美味💕💕最重要系食多几旧都唔会觉得流🥰另外我哋仲叫咗两个lunch set🍽包汤🥘同一杯饮品☕️😗忌廉汤非常浓厚同creamy 饮落好滑🤓🤤🐙墨鱼仔墨鱼汁意粉 $68 ✨推荐墨鱼面好香浓仲好足料❣️❣️有好多粒墨鱼🦑 每一粒都好爽脆好鲜甜🤤食完呢碗意粉会成个嘴都变咗黑色😂😂意粉上面仲有大量木鱼丝🤩弹下弹下好生动😂🍝焗流心蛋肉酱千层面 $78呢个就相对上普通啲🤭感觉好似普通嘅肉酱意粉 千层面都有3-4层 面质同软硬度刚刚好🤩🤩🥤冻柠水(跟餐)☕️伯爵姜茶(跟餐)
终于食到咖啡湾🦢啦🤍🖤

包汤🥘同一杯饮品☕️
😗忌廉汤非常浓厚同creamy 饮落好滑🤓🤤

🐙墨鱼仔墨鱼汁意粉 $68 ✨推荐

🍝焗流心蛋肉酱千层面 $78

🥤冻柠水(跟餐)
☕️伯爵姜茶(跟餐)

午餐