2024-09-23
想庆祝活动或者聚会有啲仪式感🥂,都会揾吓有咩酒店餐厅,食好少少、环境又有格调啲✨💫。今次带大家嚟到葵涌嘅悦品酒店觅食!对呢间餐厅嘅印象,系佢下午茶有港女Tea Set🍰,仲有个粉红花花墙打卡🌸。原来佢哋Dinner都几高CP值,仲有甜品送㗎😳!而环境就好Fusion,一半空间系小清新日光打卡概念,另一半空间就系西餐&酒吧Style,几啱家庭或者庆祝聚会🍾。🥩 烤美国草饲肉眼扒烩野菌及香辣薯角配红酒汁 $268 (220g) / $428 (400g)我觉得220g已经好够食😌,块肉眼几大块又煎得几香,嗌7成熟肉质都唔会太老👌🏻。呢个Main仲有好大兜薯角,炸得好香脆,食完一嚿接一嚿。🐟 香煎挪威三文鱼伴日本带子配柚子忌廉汁 $188呢个有惊喜,推介呀👍🏻!个汁整得好出色,味道甜甜哋又有奶油感,好能够带到三文鱼个鲜味出嚟,系好味㖞🥰。食鱼扒其实都好饱肚,份量一啲都唔少。🍢 忌廉芝士蘑菇酿鸡翼 $58/3只 鸡翼部份系无骨,酿咗蘑菇粒同偏甜味嘅芝士,口感同味道都好丰富。💡 喺晚市期间消费满HK$500,再Like佢哋COZi Lounge同Hotel COZi嘅社交平台,就会免费送你S
🐟 香煎挪威三文鱼伴日本带子配柚子忌廉汁 $188
呢个有惊喜,推介呀👍🏻!
🍢 忌廉芝士蘑菇酿鸡翼 $58/3只
💡 喺晚市期间消费满HK$500,再Like佢哋COZi Lounge同Hotel COZi嘅社交平台,就会免费送你Sweetie Fantasy 梦幻甜品盒 (4位用)一份💝!
💝 Sweetie Fantasy
唔使Po相打卡,Like个Page就有咁靓嘅甜品送,系佢哋Dinner嘅一大亮点💛,带小朋友嚟食一定劲开心!上枱有埋烟雾效果☁️,卖相好得意🥰,牛角包窝夫都系即刻烘,同雪糕有种冷热交融嘅感觉,味道都唔错,好Surprise💁🏻♀️!
🍹 Unicorn $78
🍹 Mango Iced Tea $78
店员好推介唔饮酒都要试吓啲Mocktail,两杯都整得好靓,唔太甜几Fresh✨!