近年每次我生日月份都会带妈咪一齐去食Afternoon Tea,答谢佢当年生我咁辛苦,今年11 月份我就带埋爸妈& 姪仔一齐去。🌟Location:🌟位于尖东,交通顺利,尖东站/ 红磡站行过去都近。🌟环境: 🌟一入到去就见到环境好舒服,空间感大,店员安排左我哋坐窗口梳化位,有大大的落地玻璃,可以望到街景。我哋去果日系Weekday唔算多人,气氛宁静舒适。🌟食物:🌟咸点甜点有各5 款提供,可以自由选择配搭,每人包10 件,二位用即是可以拣20 件,另外每人会送一件🍀鲍鱼鸡肉挞🍀今次因为就返爸妈唔食咁多甜野,我拣左大部分都系咸点,甜点就每款拣一件试吓。咸点方面,个鲍鱼挞的确系好味,同埋个皮做得几脆。其他咸点都ok, 每件细细件,虽然唔系话会好惊喜出色,但系全部都正常水准。Scones 好好食😋,我点左4 件可以一人一个,配Clotted cream / fruit jam 都好味,姪仔食到想encore 问我仲有冇😆甜点方面,我自己就最喜欢 🍀绿茶蛋白卷蛋糕🍀,好松软,又唔会好甜。另外我哋有散叫一份 田园青瓜沙律,份量正常,个沙律醋酸酸地几开胃。🌟服务:🌟Served 我哋嘅2-3 位St

🌟Location:🌟
位于尖东,交通顺利,尖东站/ 红磡站行过去都近。

🌟环境: 🌟
一入到去就见到环境好舒服,空间感大,
我哋去果日系Weekday唔算多人,气氛宁静舒适。

🌟食物:🌟

咸点方面,个鲍鱼挞的确系好味,同埋个皮做得几脆。

🌟服务:🌟
Served 我哋嘅2-3 位Staff 都系非常亲切友善有礼貌👍🏻

🌟价钱:🌟
星期一至五 :$238 per person
$438 set for Two

⚠️注意⚠️
可以事先上网申请加入酒店的会员,可以享有7 折优惠。

整体来说,呢个tea set CP值几高,以呢个人均消费价钱,有咁嘅环境系唔错嘅选择。
2020-11-17
下午茶