2018-10-09
之前带小朋友去megabox 行街嘅时候见到呢间寿司店装修几得意,所以约左朋友今日黎试下~虽然喺回转寿司,但全部都喺卡位,坐得几舒服。点餐跟上潮流,用平板落单之余仲有高速火车送餐认真贴心。Menu有儿童餐真系好特别呀,配合番megabox 9楼儿童主题嘅楼层。一家大细都啱食~门口仲有好多气球,好吸引小朋友。Menu选择都唔少,我嘅至爱样样都有齐。见到迷你刺身丼饭好似几吸引,我地叫左帆立贝海胆子同埋三文鱼子海胆丼~ 全部都喺贵价食材,但价值亲民。每次四碟就可以抽奖但今次抽唔中哈哈~下次再玩。丼饭入面嘅饭份量唔多,但刺身就好够份量! 三文鱼子大大粒,卜卜脆又唔腥。帆立贝够鲜甜。海胆喺大大片,好厚身~ 呢2个丼饭都系极力推介。见佢啲刺身几好,另叫左三文鱼同三文鱼腩刺身。三文鱼腩卖相好靓,好厚身,好肥美! 无论口感同味道都好高分。最后再叫多个帆立贝刺身埋尾,2个女仔食到饱唔驶$300 , CP值唔错,抵食~