2021-10-30 1685 浏览
九龙湾呢间牛涮锅,我男朋友都食过几次,水准不过不失,每次好开九龙湾想打边炉就会食呢间。因为我系牛角集团金卡会员,可以优先等飞☺️好评。我哋星期五晚6点零去到,可能时间尚早唔洗点排队,去到拣咗食咩餐就可以准备入座。我同男朋友都比较钟意食猪肉,所以我哋拣咗一个啲猪肉靓啲嘅set🐷🤤我呢个系四川麻辣汤底男朋友就食猪骨清汤仲有我最钟意食嘅云耳同蜂巢豆腐🤤而家谂起都肚饿🤣最后加埋呢个雪糕作结,10分满足。呢个芒果味,类似雪葩嘅质地,个人来讲麻麻哋,有啲太甜 不过我男朋友就觉得好食。我自己食咗个牛乳雪糕,系OK嘅不过唔记得咗影相😂啲职员态度都几好,正正常常,下次有机会都会继续帮衬👍🏼至于价钱方面,两个人埋单三百零蚊,ok 啦😎

我呢个系四川麻辣汤底

男朋友就食猪骨清汤