2022-07-18 847 浏览
2022-07-17女朋友推介👱🏻‍♀️女朋友成班中同嚟咗屋企聚会👩‍👩‍👧‍👧(佢哋识咗十几年嘅中同朋友🤣🤣)中同好客气带咗盒挞上嚟,一齐睇《咒》👻就谂住一边睇一边食😝点知惊到唔记得食,食完晚饭当甜品🍨中同系骆驼漆大厦3座嘅CRAZY PIE买挞🍮中同买咗六款口味嘅挞,打开盒识发光🌄玄米抹茶麻糬挞,33蚊件,玄米茶慕丝加抹茶夹心,双重茶味,连埋麻糬烟靭丰富口感,茶控必点推介🍵🍵🍵法式经典柠檬挞,33蚊件,拧檬味都几酸吓,啱晒钟意食酸嘅朋友,个人觉得普通🍋纯乳酪士多啤梨挞,33蚊件,士多啤梨内有果肉,加上味浓郁口感的乳酪,完全系酸得自然觉得,可以一试🍓🍓薄荷朱古力布朗尼蛋糕挞,33蚊件,超重薄荷味,好似食紧牙膏嘅感觉,只系食到薄荷味,蛋糕口感可以,正常无特别🌿铁观音巧克力脆脆挞,33蚊件,铁观音茶加朱古力有得谂,两种完全唔关事嘅嘢,合体成为件挞系咁好好味,点缀埋脆脆口感升华了,依款味铁胆要点🍫🍫🍫🍫厚奶焦糖布丁挞,33蚊件,布丁真系好滑溜,表面有浓焦糖,焦脆同滑溜强烈比较,口感丰富,推介要食🍮🍮🍮整体价钱唔算贵,依个质素抵啦,包装又靓仔,下次会再试其他味☺️☺️☺️#CRAZYPIE#铁观音巧
2022-07-17

女朋友推介👱🏻‍♀️

女朋友成班中同嚟咗屋企聚会👩‍👩‍👧‍👧
(佢哋识咗十几年嘅中同朋友🤣🤣)
中同好客气带咗盒挞上嚟,一齐睇《咒》👻
就谂住一边睇一边食😝
点知惊到唔记得食,食完晚饭当甜品🍨
中同系骆驼漆大厦3座嘅CRAZY PIE买挞🍮

中同买咗六款口味嘅挞,打开盒识发光🌄

厚奶焦糖布丁挞,33蚊件,布丁真系好滑溜,
表面有浓焦糖,焦脆同滑溜强烈比较,口感丰富,推介要食🍮🍮🍮

#CRAZYPIE
#铁观音巧克力脆脆挞