2020-03-22 328 浏览
上星期同朋友黎左呢间超有少女心既小店食雪糕小店内全被贴上支持香港的便利贴💛💛💛主打一黑一白既软雪糕,有杯装/筒装,亦有混合果杯既芭菲杯偏爱牛乳雪糕既我要左呢款“生蜂蜜玫瑰奶杯”HKd$52一食落口超有惊喜因为个雪糕本身系有淡淡既玫瑰香自然浸出架!!!软雪糕本身唔会好甜,加上生蜂蜜既清甜,成个combination好match,相信系大部分女生会喜欢既口味细问之下,原来雪糕系用天然既玫瑰水混合制成架!!蜂蜜仲系用呢款有质素既蜂胶取出,难怪价钱不算低,但用料高质兼足料跟住既呢杯“苹果杯”HKd$49系店员推荐既,惊喜更大雪糕顶层插上苹果脆片,味道酸甜既苹果味蓉系店家自家制作既,混合带有微微花香既玫瑰雪糕一齐食,感觉好fresh之余仲好少女添依家因为疫清关系,唔少食店都大受影响,希望除左香港加油之外,有诚意既小店都可以加加油
上星期同朋友黎左呢间超有少女心既小店食雪糕

小店内全被贴上支持香港的便利贴💛💛💛

主打一黑一白既软雪糕,有杯装/筒装,亦有混合果杯既芭菲杯

偏爱牛乳雪糕既我要左呢款“生蜂蜜玫瑰奶杯”HKd$52

一食落口超有惊喜

因为个雪糕本身系有淡淡既玫瑰香自然浸出架!!!

跟住既呢杯“苹果杯”HKd$49系店员推荐既,惊喜更大

• 玉桂苹果杯