2022-02-27
Am.pm本身都够出名吧!黄色巴士嘅装潢🚌再加埋周围嘅街招😂😂我好多年前同朋友食过原味梳乎厘🍮之后都冇去过。多年后终于再黎食!样样都劲 好 味!😍😍痴咗线!虽然要企喺度食 但无阻佢嘅诱惑 绝对值得!🥐静冈抹茶牛角包窝夫 $35🧇一见到个卖相已经知唔会差了!拿拿林影完相要即刻食!!见着啲静冈抹茶cream澎湃咁流哂出嚟💦点抗拒😫一咬落去第一啖 即刻:「哗!哗!哗!」救命!哪来好食到咁嘅Croffle! 唔单止抹茶味重,仲有芝士🧀仲有种饮紧芝士奶盖嘅质感!成个cream好丰厚好幼滑 抹茶味同埋奶未能够取得平衡😍😍冇嘢挑剔!另外个窝夫底🧇虽然已经影完相一阵 同埋上面有咁多cream浸住 但系仲保持到外层嘅香脆 咬落去好烟韧!呢个Croffle我俾💯分🍵🍮黑朱古力流心布丁梳乎厘 $65唔系朱古力味甜品fans嘅我都觉得呢个不得了!可能你会觉得一个冇得堂食嘅梳乎厘都要$65好贵 but你食到佢嘅质感真系会觉得值得嘅!🍫上面嘅朱古力同头先嘅抹茶一样澎湃地涌出黎!我一开头系就咁先不佢嘅朱古力嚟食😍浓郁指数系⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!热辣辣嘅梳乎厘绵柔细滑🍮好轻盈,震得好过瘾😛即使上面有好浓郁嘅朱古力都掩盖唔住梳
🥐静冈抹茶牛角包窝夫 $35🧇
🍮黑朱古力流心布丁梳乎厘 $65
🍫上面嘅朱古力同头先嘅抹茶一样澎湃地涌出黎!我一开头系就咁先不佢嘅朱古力嚟食😍浓郁指数系⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!热辣辣嘅梳乎厘绵柔细滑🍮好轻盈,震得好过瘾😛即使上面有好浓郁嘅朱古力都掩盖唔住梳乎厘本身嘅蛋香味♨️总之你试过就会知了😍
🥭爱文芒3.6牛乳奶昔 $45
呢杯饮咗第一啖又系哗哗声😍奶昔口感好厚实 重奶味 但系芒果味都好出!好漏但又真系极好饮😍😍救命!一路饮落去一路饮到好多好多芒果肉🥭系芒果滋味Double Up!!!!
呢间甜品店回头指数系100%!!!!