一共食左两次阶因croffle 好似小地方有得食。第一次叫左甜既banana chocolate croffle + cappuccino ….$48+ $38.比左钱先听到人哋问加$20系咪有coffee,我心念算啦,可能无cappuccino. 个croffle上台,个堆cream遮晒所有野,而且又溶溶地。样真系好唔靓,唔明点解要整上面破坏晒,但食落口系ok..之后饮杯coffee 无咩特别,用纸杯,有个心心拉花而已。第二次叫左咸既牛油果三文鱼croffle …好多料,但三文鱼咸到拿利,又多筋,整体食落去劲干,$68唔好食又唔底。应该唔会再食了。提醒下,如果food panda 外卖自取有八折。可以念下。
一共食左两次阶因croffle 好似小地方有得食。