2018-04-16
<cwb新开日本野😍🇯🇵>喺cwb恩平道呢间新开既日本店 环境舒服 有多种唔同既日本食物点😆 除左本身menu有既食物外 . 仲会有每日师傅推介 今日就小试牛刀 睇下menu入面既菜正唔正先😆🍴野菜炒 牛肉🌿🐂80 蚊 洋葱 萝白丝 🥕葱花🌿 加埋野菜 椰菜炒成 够湿润同juicy菜新鲜 落左d烟靭牛肉增加口感 再带d黑椒味 调味唔错🐮😆🍴厚烧玉子 40 蚊🥚外表颜色靓既烧肉子够哂厚身 肉子够香甜 食落密度高充满蛋味落足料 唔错😍🍴牛肉荞麦面🐂🍜 90 蚊健康既荞麦面 比较阔身爽滑😋带d洋葱丝调味 入面既牛肉落足料 比较烟靭同有肉味 个人觉得若冇甘熟会更佳 😌🍴杂锦天妇罗 148 蚊🔥有多种天妇罗 虾 🦐南瓜🎃 蕃薯🍠 冬菇 秋葵 莲藕 炸得香脆 茨粉厚度刚好 材料新鲜 尤其系虾同莲藕 都好正 yummy 😄🍴三文鱼亲子饭🐟🍚 98 蚊用左寿司既醋饭 有熟既三文鱼 大粒juicy鱼子 仲有紫菜等等 😄 🐟 够哂口感 加d豉油 同wasabi更正Score 平均分 <8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&
🍴野菜炒 牛肉🌿🐂80 蚊
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#天胜
铜锣湾恩平道42 号享利中心2 楼
~~~~~~~~~~~~