2020-10-01 554 浏览
有张月饼券,一睇系恒香嘅, 我好似咁多年都冇食过呢间嘅月饼,咁就即管试吓啦~ 不过佢都唔系度度有得换, 好彩铜锣湾有, 咁就食饭做节之前去换咗佢, 食完饭可以一齐食~铜锣湾sogo真系好多人。。。。 自从武汉肺炎之后,有d人群恐惧症,都系快d换完快d走。。。 但系都几好笑, 我落到去sogo basement, 恒香附近𠮶几间铺都冇乜人,拍乌蝇冇人帮衬。。。。 系咪有伏架。。。。 唔理喇, 换咗先!个婶婶都好有礼貌,好快就拎盒月饼俾我,仲打开嚟俾我check, 包返好俾我,好快就走得~ 佢可能好闷,都冇乜人帮衬。。。。 如果买其他嘢,d货冇人买,都唔知放咗好耐。。。 谂起都惊我地食完饭就食汤丸同月饼。。。。 点知呢盒月饼滞销,冇乜人食, 食嘅都话太甜,顶唔顺。。。。。唔怪得之冇人帮衬啦。。。

冇人帮衬。。。。 系咪有伏架。。。。 唔理喇, 换咗先!

谂起都惊

2020-09-30