(非会员)
第一次去食呢间,谂著试下新野啦!!!点知食到成肚火!!!我未试过去一间食店食野,系会有差唔多10只蚊同乌蝇陪你一齐食啰仲要无野好食!!!lunch set得4-5个!!!d亚婶态度又差!!问佢有无其他set,超不爽咁攞个menu黎!!!又钟意倾计倾到劲大声!!!人地落order又听唔到!!!好唔得啰!!!餐具又唔干净!!!d乌蝇又飞黎飞去!!!叫人点食呀!我食街边既都仲好过佢!!!d卫生简直系零呀谂著都算啦!!!入左黎咪求其食一餐就算喇!!同个fd叫左个什锦菜饭同无钖骨面!!先讲个面!!!无钖骨得啖油!!唔入味!!个上海面又硬又无呼!!想揾豉油又无!!!真系唔想食啰!!食净大半碗什锦菜饭!!睇落好似好好味咁!!点知食落又系无味既d酱得个酱既质感,食落又唔咸又唔甜,好似无落过调味咁!!!!个饭又细!!真系好想知个厨房系咪无落过调味啰!!!第一次食亦都系最后一次!!!!真系好唔得既一间上海菜!!!so bad!!!!!!
第一次去食呢间,谂著试下新野啦!!!点知食到成肚火!!!

仲要无野好食!!!lunch set得4-5个!!!

先讲个面!!!

什锦菜饭!!
睇落好似好好味咁!!点知食落又系无味既

真系好想知个厨房系咪无落过调味啰!!!

第一次食亦都系最后一次!!!!真系好唔得既一间上海菜!!!

so bad!!!!!!
2009-07-24
  • 乌蝇餐