见呢度新开所以试下,点知换黎一肚气。首先系门口等左 15-20 分钟,正值 1930 晚饭时间,要等无可厚非。之后一坐低就立刻落单。等左20 分钟,见到隔离枱迟过我地入黎都已经有碗面上枱。Fine,, 好心提下个 女侍应 系咪未落单,佢话出紧单,等阵。过多 10分钟,有个类似经理既男人 问其他侍应 我地系咪新枱。果下真系燥左。明明无落单,提佢又吾check下,仲呃我地话出紧单。姐系我地 前后加埋等左 成个钟都未有野食。最后我地问多次佢先讲话未落单!! 过份!! 先吾好讲间野 d食物好无食,咁既服务态度,我理得你好食到晓飞又如何??! 离谱。之后我地一怒之下,同佢讲未落单就吾驶落啦,哂哂我地d时间!! 其实果层大把野食,大家无必要要食呢间野。我相信如果 贵店经理见到我呢篇食评应该知道我地系边枱,我谂你都吾会吾记得你地咁劣质既服务! PS: Openrice cs 要求本人撰写餐厅食物味道才可为餐厅评分。既然系咁,一句: 嬲到食之无味。
见呢度新开所以试下,点知换黎一肚气。

之后一坐低就立刻落单。
等左20 分钟,见到隔离枱迟过我地入黎都已经有碗面上枱。

果下真系燥左。
明明无落单,提佢又吾check下,仲呃我地话出紧单。
姐系我地 前后加埋等左 成个钟都未有野食。
最后我地问多次佢先讲话未落单!! 过份!!

离谱。

其实果层大把野食,大家无必要要食呢间野。

题外话/补充资料: 水都无杯饮下,全程斋坐。如果呢间野过一排就执左既话,正常!
2013-02-07