2021-02-24
荃葵食到笃👅 — D2Place 黄到癫嘅利友✨💛 ➖➖➖➖➖相信呢间友利冰室大家都唔会感到陌生🤪 成日想试但都好多人终于等到机会入去试吓😤美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星为满分💯)🔸叉烧煎蛋饭 $58 (+$8 自家制冻奶茶)貌似好平凡嘅叉烧煎蛋饭 但味道绝对冇得输😍 首先佢嘅叉烧肥瘦啱啱好 个煎蛋就简直系锦上添花🤤 煎得啱啱好嘅流心蛋 蛋黄流入去啲饭入边捞埋甜豉油一齐食 𠮶种港式地道嘅味道完全系冇得输🤩 另外加钱亦都可以喺雪柜拎嘢饮 小编就拣咗佢嘅自家奶茶😛 佢嘅奶茶系茶香比较重 都几啱我口味整体都非常唔错👍🏻 有机会嘅话一定会再嚟试埋 “勿当奴” 嘅猪柳强!💰Total: $66✅ 虽然冇试到 “勿当奴” 系列嘅嘢食 但系试呢一个貌似普通嘅叉烧煎蛋饭 已经相当惊喜😌 充满港式味道 身为香港人绝对值得一试💛💡温馨提示💡中午食午饭时间嚟都比较多人 大家预返时间嚟啦如果唔系就要排队😆
➖➖➖➖➖
美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服务态度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星为满分💯)
🔸叉烧煎蛋饭 $58 (+$8 自家制冻奶茶)
💰Total: $66
叉烧煎蛋饭