我系湾仔Coffeelin嘅常客。所以试吓跑马地Coffeelin,同西环 / 湾仔店唔同嘅地方系有晚市,同埋除咗咖啡之外,仲有bartender,happy hour酒精饮品。13:00 - 20:00 happy hour 仲 buy 1 get 1。因为我地揸车嘅关系,所以同个bartender有冇mocktail,佢可以off-menu根据每人需求把cocktail调较成mocktail,呢点非常之好。钟意呢度嘅装修,day time好舒服嘅coffee shop,夜晚就系好有气氛嘅dinner time。推介Truffle Mushroom,d白色粒粒波波texture好得意,好QQ好似麻薯咁,我好钟意,觉得好特别!!另外Meatballs 同 Duck Ragu都大份又好味。餐厅仲要冇10% service charge,抵食。
我系湾仔Coffeelin嘅常客。

餐厅仲要冇10% service charge,抵食。
Meatballs都大份又好味。
Duck Ragu都大份又好味。
2022-09-09
Meatballs都大份又好味。
Duck Ragu都大份又好味。
  • Duck Ragu
  • HV Meatballs