2019-07-18 430 浏览
今次无影到太多相,因为好快就食完走左🙈我同朋友经openrice卜左夜晚8:30,去到时餐厅只系商场既一个角落位😂座位唔算太多,不过当时亦唔算有好多客人。夜晚时间去食,waitress比左份dinner menu我地。再问侍应有冇其他Menu,原来只有呢一份。同朋友睇完个Menu,觉得好似唔系好啱食,又有啲贵,所以我哋最后决定净系叫个crepe试下。我地叫左个banana chocolate crepe。我以为成块皮都系软,点知佢啲皮边又有少少脆几好食😛香蕉同朱古力呢个组合都无得输,不过佢朱古力唔算好多,反而入面系cream。呢间试crepe我觉得okay, 其他食物就好似唔系太吸引🤣
今次无影到太多相,因为好快就食完走左🙈