2008-12-23
一早BOOK左位~ 我地三个人坐到半圆形o既卡位~因为6:30开始, 我地就早左到, 一入去都系得几台人, 但系之后七点几就全场FULL 啦~$138 晚餐一位黎讲, 野食真系算好抵架! 热食有羊架, 即切牛肉, RIBS,意粉...冷盘有虾, 青口, 烟三文鱼, 水果盘, 寿司(鱼子), 四款沙律~甜品先至正, 除左有CHEESECAKE之外, 仲有焦糖炖蛋连CHEESECAKE都造到细细碟, 好精致, 可以试好多唔同款!我好钟意食D CHeeSECAKE!!!!!!! 其中有一只系OREO CHEESECAKE! 用一只匙放住, 前面仲有少少朱古力酱~ 真系好细致!CHECK左圣诞晚餐都系$168一位, 其实虽然呢度唔系好多珍贵美食, 但系以食物质素, 同埋价钱黎讲, 呢度真系好合理~ 用埋东亚信用咭仲有九折~ 即系免加一!!!埋单仲送左几张外卖CHEESECAKE $5 DISCOUNT!!!!!!!
用埋东亚信用咭仲有九折~ 即系免加一!!!