2023-07-15 20 浏览
今次自己做埋大厨,嗌左个二人套餐(Ver. 4)⏩️菠萝烟肉和牛汉堡扒⏩️芝士蛋蒜和牛汉堡扒好玩既系可以亲自为块汉堡加热,由自己控制配料同热度。本身块汉堡扒嘅肉质非常嫩滑,唔会觉得粗嚡,加上热石加热方式令肉质更加均匀地被加热,唔会出现部分过熟或生嘅情况。热石嘅做法令肉汁完全被锁住,感觉用石板加热之后,肉质更加嫩滑多汁。配上波萝,烟肉,芝士蛋等配料,口感同味道更加丰富。值得一赞既系,当烧到咁上下店员会自动波帮手换块热石,服务态度好好。⏩️ 芝士泡菜豚丼饭净食汉堡扒可能有人会觉得未够饱,食埋佢哋既丼饭岩岩好!⏩️百香果特饮 & 巨峰提子特饮热石嘅热度好高,需要小心烫手,但就应该好啱钟意食热身野嘅人。食到热热地,即刻饮返佢哋既特饮,真系好爽。提提大家,汉堡扒上到热石之后大约3秒左右就要翻一翻。呢次体验好玩又新奇!
今次自己做埋大厨,嗌左个二人套餐(Ver. 4)

⏩️菠萝烟肉和牛汉堡扒
⏩️芝士蛋蒜和牛汉堡扒

⏩️ 芝士泡菜豚丼饭
净食汉堡扒可能有人会觉得未够饱,食埋佢哋既丼饭岩岩好!

⏩️百香果特饮 & 巨峰提子特饮

• 芝士蛋蒜和牛汉堡扒