2017-05-04
朋友话带我去食放题,话食过番寻味,加$50仲可以享受到升级体验,二话不说即刻book枱啦。一黎到就可以DIY章鱼小丸子,好惊喜呀,放好哂配料俾我地,入面有大大粒章鱼同粟米粒,够热就可以落蛋浆喇,用竹签撩呀撩,好快就完成喇!仲可以自己落烧汁,紫菜粉,沙律酱同木鱼,真系完全自己整出黎,好有成功感架!升级体验有珍宝带子同赤虾刺身!系我既最爱呀,连埋其他刺身一齐叫,黎左好大盘既刺身船,砌到咁靓仔,岩哂post相呃like呀哈哈!唔单止靓仔,味道都唔差架,第二次叫左大量赤虾同带子,好鲜甜,唔会食到一只系有雪味,完全唔似放题质素,刺身既表面系立立令,好新鲜。超级满足,加多$50真系超值呀。师傅好有心机,绝对唔会话放题就求求其其,食客睇落都食得开心!另外仲试埋个日式蒸蛋,够滑但就略嫌唔够蛋味,不过入面配料好多,都可以满足到想食滑滑蒸蛋既欲望。另外,炸物都十分满意,尤其系日式蕃薯,平时只系会就咁一串两粒,但呢度有热辣辣炸好既,谂起都挂住呀!比较特别既系虾球芝心丸,细细粒,岩哂女仔食架。芝麻鸡翼同鸡软骨仲encore左添呀,每次炸物都系热辣辣拎到我地枱面,十分抵赞架。当然唔小得叫我心爱既芥茉八爪鱼军舰,
当然唔小得叫我心爱既芥茉八爪鱼军舰,上枱既时候,紫菜仲系脆脆的。野饮又多选择,最得我欢心既系qoo ah,好有童年回忆呀!