2011-02-11
第一次去咁高级既地方食日本野去到冇耐..就有位~果个服务生既态度好好呀佢好亲切同好有耐心咁同我地讲解同介绍餐厅既招牌菜 服务一流!首先 我们叫野黎饮~ 个土门黑牛上面果个朱古力雪糕好正~ 叫左”土门黑牛” “红之恋” “服务员话冇哂”红之恋”///所以我地就叫左好普通既apple juice 海胆寿司味道一般,,但系上面好多海胆..本人未试过食有咁多海胆既海胆寿司鳗鱼寿司味道OK~宜家冇骨既鳗鱼已经好小喇~ 海胆寿司味道一般,,但系上面好多海胆..本人未试过食有咁多海胆既海胆寿司鳗鱼寿司味道OK~宜家冇骨既鳗鱼已经好小喇~Overall 个火炙海胆沙津寿司几好食..不过唔够沙津..冇咩沙津味~好采本人唔系好中意食沙津既人火焰三文鱼腩..烧过既三文鱼味道好正~熟得黎又好有生既三文鱼口感花之恋寿司..好多三文鱼包住细细旧饭~非常足料!! 个牛油果软壳蟹手卷..讲真..唔知个牛油果放系度做咩-,-冇咩味..又唔系好衬个软壳蟹~Anyway 个味道唔错 有兴趣可以试下 个牛油果软壳蟹手卷..讲真..唔知个牛油果放系度做咩-,-冇咩味..又唔系好衬个软壳蟹~Anyway 个味道唔错
首先 我们叫野黎饮~
个土门黑牛上面果个朱古力雪糕好正~
叫左”土门黑牛” “红之恋” “
海胆 寿司味道一般,,但系上面好多海胆..本人未试过食有咁多海胆既海胆寿司鳗鱼寿司味道OK~宜家冇骨既鳗鱼已经好小喇~
海胆寿司味道一般,,但系上面好多海胆..
本人未试过食有咁多海胆既海胆寿司
鳗鱼寿司味道OK~
宜家冇骨既鳗鱼已经好小喇~
好采本人唔系好中意食沙津既人
火焰三文鱼腩..烧过既三文鱼味道好正~
熟得黎又好有生既三文鱼口感
花之恋寿司..好多三文鱼包住细细旧饭~
非常足料!!
个牛油果软壳蟹手卷..
Anyway 个味道唔错 有兴趣可以试下
个带子寿司一般般~唔系特别好食~不过可以试下~~个带子都几大粒~ 个带子 寿司一般般~
唔系特别好食~不过可以试下~~个带子都几大粒~
剑鱼腩寿司几好呀~ 旧鱼好厚!! 唔腥~~值得一试
剑鱼腩寿司几好呀~ 旧鱼好厚!! 唔腥~~
值得一试