推荐指数: 🌕🌕🌕🌗🌑—————————————————————📍HK 铜锣湾 - 𝗠𝗿.𝗞 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮 𝗡 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 🍕钟意食芝士唔可以错过,Double Cheese 芝加哥披萨饱到癫 💫 Lunch Set 每样超大份,多人聚会必选!(静静鸡讲:「怀疑太少人会食唔晒啰 🤫)◐ 肉食狂人芝加哥薄饼 $198 |7/10𝗠𝗲𝗮𝘁𝘆 𝗠𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗮𝗴𝗼 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮 材料丰富到一块pizza,严重怀疑够4个人食 @@ 有烤鸡/烤烟肉/火腿红 etc. ‼️重点加咗「双倍水牛芝士巴马臣芝士🧀」未试过食芝士食到饱成咁,大家肠胃唔好真系食一块好啦~ 食滞咗就唔好啦 ( ・᷄ὢ・᷅ ) pizza 饼皮非常厚,围边仲落咗黑糖浆,成见事非常韩式style 🇰🇷 钟意甜咸甜咸嘅人应该会likey 💫 (𝘍𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥𝘭𝘺 𝘙𝘦𝘮𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳: staff 话呢个黑糖可以分开上,照顾返啲钟意食西式pizza 嘅客人 🫶🏻)【午市套餐 𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗦𝗲𝘁】◐ 松露杂菌扁意粉 $98|7/10𝗠𝗶𝘅𝗲𝗱 𝗠𝘂𝘀𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺 𝗟𝗶𝗻𝗴𝘂𝗶𝗻𝗲 𝗶𝗻 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲意粉份量超多,觉得
肉食狂人芝加哥薄饼

𝗠𝗲𝗮𝘁𝘆 𝗠𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗮𝗴𝗼 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮

【午市套餐 𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗦𝗲𝘁】

松露杂菌扁意粉
◐ 松露杂菌扁意粉 $98|7/10
意粉份量超多,觉得系平时嘅1.5倍 🍝 味道方面就同超市买嘅黑松露意粉酱差唔多,但就重返啲芝士味 💫 如果我细附近返工,会同同事两份一个lunch set 再加小食 🍗

(午市套餐✨ 可以加钱要多款小食)
+ $18: 原味薯条

+$38: 炸鸡2件
(可选原味/蜜糖茶未/双重芝士/甜酸/经典甜辣/BBQ香辣)

🥢 @mr.k_pizzanchicken
📍地址:铜锣湾登龙街36-48号登辉大厦地下B号舖