2024-11-15
6岁小学鸡而家热爱Pokémon ,佢有叫我一齐玩㗎,不过真系get 唔到🤔 。本身谂住提议叫外卖(因为公司请)点知原来呢间系主题餐厅,全部decoration 都系Pokémon 咁无办法啦。全家总动员一齐同佢庆祝生日 之前已经响隔离冒险乐园玩左一阵Pokémon game , 见佢投入程度简直100分。成10个8个人 我地叫左两个二人餐 再加其他野。(因为叫餐先有Pokémon 礼物 😂)可惜杯已经送晒 得番啲我觉得无无谓谓嘅咭 (e甥仔不知几开心)😂原来而家pizza hut 除咗以前食开嘅蒜蓉包/海鲜阔条面/芝心批⋯令人怀念之外 重有好多新出品架 (真系大乡里出城)最吸引我嘅就系酸种pizza ✨😙的确系现场食好食好多既~重有一款正宗薄pizza (不过无叫到)除咗海鲜阔条面,我哋重叫左海鲜意大饭同埋冬阴公阔面(好劲香茅味)本身系应该scan QR code 落单既,不过我哋落极都落唔到,唯有人手落啦 谁不知重衰 啲单错晒。duplicate 左wor 最尾个甜品又等极都唔黎。一片混乱 结果取消佢。埋单搅左几耐。😮💨平均每人百零蚊 抵啦 真系叫叫下叫左好多野。Pokémo
平均每人百零蚊 抵啦 真系叫叫下叫左好多野。
Pokémon 真系劲。平时都唔见咁多人食pizza hut 😅