2015-10-18 674 浏览
今日在娘家帮仔仔庆祝生日party上网order左个千岛海鲜pizza +芝脆批 $164。8,再用积分换多左两罐汔水,一个薯蓉及一个葡汁鸡皇焗饭哇, 好扺! pizza hut, 速度真系快, 我18:40在网上落单, 电脑显示18:55可取食物落到去自取时, 服务员好友善及动作快手,熟手到埗la, 由于我个小小姨甥仔非常钟意食pizza ga 芝脆边.当我打开pizza 盒佢就即刻抢左一件pizza个边位,留番个饀比我, 仲同我讲姨姨,e个我唔要la ......-_-"但最神奇既系佢咬左个批边2,3啖后, 竟然同我讲:姨姨, 我话要芝脆批边, e个都唔系原来今日个pizza佢个批边望落系芝脆批边, 但佢唔脆, 芝心位又唔多芝士, 同埋e个叫千岛海鲜既pizza, 千岛酱都比出面其他分店少而葡国饭, d饭应该落多左水, 变左烂饭, 冇口感e间个服务质素好好,但厨师同其他分店比就差d la
今日在娘家帮仔仔庆祝生日party

再用积分换多左两罐汔水,一个薯蓉及一个葡汁鸡皇焗饭
哇, 好扺!

落到去自取时, 服务员好友善及动作快手,熟手

到埗la
, 由于我个小小姨甥仔非常钟意食pizza ga 芝脆边.
但最神奇既系佢咬左个批边2,3啖后, 竟然同我讲:
姨姨, 我话要芝脆批边, e个都唔系

而葡国饭, d饭应该落多左水, 变左烂饭, 冇口感

e间个服务质素好好,但厨师同其他分店比就差d la
2015-10-17
10 分钟 (外卖自取)