2024-03-30 33 浏览
第二次黎食晚饭,朋友约系铜锣湾食晚饭,例牌系我提议嘅,中日韩台泰越,朋友话好耐无食越南嘢,我即时谂起呢间,有人唱歌嘅,把声好听,样子都几靓仔😊 去吾去,女友人即时go go go.餐厅环境吾错嘅,有打卡位,算系几有特色,今次无上次咁好彩,被安排坐系最入,既无得睇靓仔,亦远离个打卡位。食物嘅portion 比较少,for 女士就几好,可以试多几样嘢食,味道中规中矩,吾讲得上好好味,但亦算几好。个甜品比较突出,榴梿肉吾错,因为可能我地两位女士系榴梿爱好者另朋友点左支玫瑰啤酒,佢话好好饮,有2个好字,虽然有点少贵,等我迟d系越南旅行叫支饮下先。虽然坐系远离个台,但我有走出去点唱,佢又真系唱得几好听,广东歌,国语歌都有,全部情歌😍😍果日无满座,所以过左限时都无追我地埋单,几好,我试过系旺角有间餐厅,下午茶时间,由入去到离开,全场得我地一枱4人,入座千叮万嘱90分钟,一够钟就比张单你,呢d餐厅我系永远吾会再帮衬😆呢间我肯定会再帮衬,不过好似吾系晚晚都有人唱歌,可能订位时要问问

甜品比较突出,榴梿肉吾错,因为可能我地两位女士系榴梿爱好者