2010-08-09 57 浏览
特登去食佢的手打牛肉汉堡包~因为食完lunch,好饱,不过因为真系好想试,于是行阵先去~点知行行下2:40先到,见佢得下午茶食~见佢21蚊的手打牛肉汉堡包系个lunch meun~以为冇得食就有d失望~不过黎左,就不如试下佢下午茶~点知有个好好人的侍应姨姨,介绍下个下午茶meun俾我地~倾倾下,知道佢原来下午茶个汉堡包餐都系手打的,只系冇左薯条,但配一杯野饮~哈哈,我仲开心,因为我唔钟意食薯条~同埋见佢有PROMOTION,转左个苦瓜雪梨汁~之后我地等佢拎个包黎时,同细表弟影下相,入面好简洁的摆设~配埋个落地玻璃,环境好舒服~仲有一个好干净的洗手间~主角汉堡包出埸~一出黎,已经闻到好香~因为好饱,所以我地SHARE细表弟人仔细细,食食下都食左半个~哈哈~可见好好食~个包一切开,就即出哂烟,果然即制~Cheese岩岩溶,D牛肉调得好好~个包有芝麻面,加埋烘左,好香,仲有少少脆~苦瓜雪梨汁好足料,哈哈,苦苦地又有D甜~饮落几舒服~成个餐二十几蚊,物超所值~好过食麦记好多啦~下一次,一定要再黎,仲要自己一个包,哈哈~
特登去食佢的手打牛肉汉堡包~
点知行行下2:40先到,见佢得下午茶食~
不过黎左,就不如试下佢下午茶~

点知有个好好人的侍应姨姨,介绍下个下午茶meun俾我地~
哈哈,我仲开心,因为我唔钟意食薯条~
同埋见佢有PROMOTION,转左个苦瓜雪梨汁~

之后我地等佢拎个包黎时,
仲有一个好干净的洗手间~

主角汉堡包出埸~
一出黎,已经闻到好香~
因为好饱,所以我地SHARE
细表弟人仔细细,食食下都食左半个~哈哈~可见好好食~
个包一切开,就即出哂烟,果然即制~
Cheese岩岩溶,D牛肉调得好好~
个包有芝麻面,加埋烘左,好香,仲有少少脆~

苦瓜雪梨汁好足料,哈哈,苦苦地又有D甜~饮落几舒服~

成个餐二十几蚊,物超所值~
好过食麦记好多啦~

下一次,一定要再黎,仲要自己一个包,哈哈~
2010-07-28
  • 手打牛肉汉堡包