餐厅: 百份百餐廳 (逸峰廣場)
资讯:

餐厅: 百份百餐廳 (逸峰廣場)
资讯:

2021-10-14 567 浏览
老公睇完大x乐 话无兴趣就走咗地下间百分百入席嘅时候 店员细细声讲咗句唔知坐唔坐到呢 (因为见到我个肚好大)😆我坐入去嘅时候 店员都叫我小心啲☺️叫咗两个茶餐跟 冻0茶少甜 同红豆冰少甜少冰杯0茶一上枱嘅时候系咁我捞咗一阵 望吓佢系咩点解会有白色嘅物体喺里面 我谂唔到记得之前饮百分百嘅冻柠茶唔系咁佢系冇柠檬 反而会有柠檬渣佢啲0茶系几好饮最后问返店员 佢话系正常嘅因为佢哋绞碎埋啲柠檬皮揾咗老公做白老鼠😆佢食咗白色物体 话系柠檬再嚟我杯红豆冰 叫咗少甜少冰但都系好多冰 所以我另外一只杯搬走啲冰搬走大部份冰之后 又觉得佢好甜🤥🤥最后又要倒返少少冰入去 中和返啲甜度红豆OK 软身 唔会硬骨骨 但系甜咗少少海南鸡拼碗仔翅海南鸡可以 姜饭几好食但碗仔翅唔得 偏咸沙嗲牛煎蛋米粉 眼见牛肉都有五六块唔明点解茶餐厅 无通粉佢哋只系得米线同米粉 或者即食面个米粉好淋 食咗一嚿牛肉同两啖米粉之后系牛肉发现到佢😐😐😐😐😐其实厨房咁大 同埋佢咁细只厨房师傅难发现到佢 都好正常只不过 食客见到 感觉都唔系太好最后同店员反映 佢即时话换一个比我我就叫咗另一个茶餐炸鸡髀薯条餐薯条炸得比较脆 干身咗少少师傅落盐重手咗
老公睇完大x乐 话无兴趣
就走咗地下间百分百