平日lunch time一行二人唔洗等位walk in就入得。lunch set $1xx左右一位,好正常既中环价钱。环境几chill,但应该因为唔够人手,所以长期揾人都有少少难度,不过职员系有礼貌既,系难揾小小。素之选全日早餐-$168(2.5/5)平时好小见,所以就试下佢。可能食唔惯唔太岩我口味,都系平时既all day breakfast 岩我啲😂佢中间有半个葡萄柚,劲酸,好开胃?😂有酸奶,格兰诺拉麦片,牛油果同吐司炒蛋白。仲有小量菇,小量沙律菜同烤蕃茄。比较好食既系烤蕃茄,其他就可能唔太岩我口味。三星葱油天使面-$128(3/5)好食既,都有油香味,但面质太易断,同埋份量偏小,同台湾拌面差唔多,一个细食女仔都可能够既。纯素苹果馅饼-$48(2.5/5)可能纯素真系唔太岩我口味,佢苹果同个pie系分开两旧野,完全唔夹。分开食都好一般。总结: 可能佢主要都系for饮茶同埋食素嘅人士,所以真系唔太啱我口味。我觉得最好食系个餐汤,南瓜汤😂