餐厅内有模拟哥尔夫球打 见到格离d人系度练波一入到去座位够阔落 而且环境好靓好chill 晚市套餐最近有买一送一优惠 套餐包括 沙律/餐汤 + 主菜 + 饮品 + 甜品 好丰富Dinner set $498 🔶牛油果西柚沙律西柚酸酸甜甜 有清新既感觉 牛油果又香又新鲜沙律菜够新鲜 健康之选🔶香煎三文鱼配柠檬牛油汁柠檬酸牛油特别 个汁调得岩晒我地口味 唔会太酸柠檬牛油比例控制得而 三文鱼煎到表面劲香口 而已依然保持到三文鱼既肉汁火喉控制得好 唔会过熟而令到三文鱼好干好硬配埋柠檬牛油汁就好夹 加埋配菜既薯仔条 唔单止三文鱼好味 配菜都好好味 🔶蜜糖芥末烧猪鞍配苹果蓉猪鞍听店员话系西班牙猪 来货既料系靓野食落就知猪鞍质素高 猪鞍系全熟 但系肉质依然保持到有肉汁 唔会鞋口 猪鞍外皮有层薄既肥膏 而呢层肥膏好好味 好香猪肉肉味🔶法式焦糖炖蛋🍮焦糖炖蛋蛋味好浓郁 岩晒我地以呢个甜品作结 🔶玫瑰花茶闻落去好香玫瑰花味 饮落去都有淡淡既花香味 好清新仲有个蜡烛系底热住个花茶 keep住热🍴整体评价:两碟主菜都好出色 食得出食材系靓料三文鱼食到有肉汁 而且煎得岩岩好全熟既猪鞍依然保持到肉汁 有超水准既表
餐厅内有模拟哥尔夫球打 见到格离d人系度练波

三文鱼食到有肉汁 而且煎得岩岩好
全熟既猪鞍依然保持到肉汁 有超水准既表现
配菜亦都十分好味 汁既调味丰富而唔会太over
推介指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 荔枝角长义街9号D2 Place 一期1楼 114-127号舖

付款方式
Visa Master AlipayHK Alipay Cash Octopus AE Apple Pay WeChat Pay