2021-10-21 197 浏览
今餐系生日饭,拣左Zappybook左8点钟 去到唔需要等位当晚唔算忙唔多人我地3个女仔order左黑松露薯条,parma ham platter, 唔记得咩酒煮蚬同埋肉眼扒staff好好都会问我地想逐个头盘上定系一次过因为时间关系,我地叫佢一次过上晒,食晒头盘就直接上steak黑松露薯条 好唔错 唔系𠮶d油淋淋 同埋真系多松露同埋够干身够脆parma ham platter, 有apricot!同埋佢唔系blue cheese 系偏硬嘅芝士,啱晒我地。而Parma ham so far so good到个蚬,酒味唔会太浓,冇浓到苦咁样。对于平时少饮酒嘅我系几好之后上个扒 我地要medium, 木板上 (我唔记得影相)冇overcooked 都好香 同埋唔肥😀之后我地自己带左个蛋糕 Staff佢地好好招呼😂 帮我地影左好多相😆到最后我地食唔晒个蛋糕,佢都有offer俾盒我地拎走我地系咁讲多谢 staff就忍唔住话 我多谢你地就真😂今晚餐饭好满意😃
今餐系生日饭,拣左Zappy
book左8点钟 去到唔需要等位
当晚唔算忙唔多人

staff好好都会问我地想逐个头盘上定系一次过

到最后我地食唔晒个蛋糕,佢都有offer俾盒我地拎走
我地系咁讲多谢 staff就忍唔住话 我多谢你地就真😂

今晚餐饭好满意😃