2023-09-25
最近身边好多靓女朋友都去咗呢间人气餐厅打卡🤩🤩睇到心郁郁都即刻要订位去感受吓人气!!花俏时尚环境果然令人眼前一亮💯而且餐牌上有海量fusion菜式可以拣!边忙住欣赏装潢边要挑选食乜!花多眼乱好忙碌😂😂(温提:店门入口位置仲有超精美蛋糕可选购🍰) . ✨上汤金鱼饺 $68以珠光感饺皮仿鱼鳞片之光泽感😍非常精致😍欣赏完至舍得放入口!原粒咀嚼可感受到满满弹牙虾肉于口腔爆发!又好睇又好食👏🏻. ✨三文鱼拖罗蓉丼 $178咪以为放喺小小嘅便当盒就系份量少🤭多片三文鱼刺身肥美且新鲜!入口即溶嘅拖萝蓉更系鱼脂感十足❣️寿司饭底更拌有味素调味!整体表现高分!. ✨嫩滑海南鸡饭 $138附随油饭同葱花豆腐鸡汤😌一个定食咁上枱!鸡肉软滑!伴碟仲有青瓜片&腌蔬菜粒!感觉菜肉平衡系几健康嘅选择🙌🏻. ✨啖啖海鲜薄饼 $228估唔到都几大个😝批边劲脆(脆到用力少少拎都会碎裂嘅程度🤣🤣)证明系现制成品够新鲜!有芝士, 青囗, 鱿鱼, 小蕃茄, 虾仁等!材料相当丰盛💯味道亦Good!!. ✨抹茶牛奶莫卡 $58浓厚抹茶x香浓咖啡嘅味道又几夹👍🏻牛奶又为饮品加添咗香滑口感!两粒洒上咗抹茶粉嘅软糯白丸子仲有画龙点睛加分之
✨上汤金鱼饺 $68
✨三文鱼拖罗蓉丼 $178
✨嫩滑海南鸡饭 $138
✨啖啖海鲜薄饼 $228
✨抹茶牛奶莫卡 $58
浓厚抹茶x香浓咖啡嘅味道又几夹👍🏻牛奶又为饮品加添咗香滑口感!两粒洒上咗抹茶粉嘅软糯白丸子仲有画龙点睛加分之效😘😘
✨珍珠抹茶拿铁 $58
呢杯咖啡味淡啲啲!抹茶味更突出🍵重点灵魂系烟韧非常嘅黑糖珍珠!边饮边有嘢咬吓😆😆