2016-11-05
相信吾少人小学、中学时期🎒都好中意夹糖🍬,但近年呢类铺头比较罕见...呢日小妹特登去沙田夹糖,青春既感觉返哂黎啊👦🏻👧🏻~Fantasia店舖吾算大,以浅木色为主,简简单单咁都几舒服🌿~店舖卖既都系精致🎀既欧美糖果🍭,全天然冇加防腐剂架~另有提供无糖,无麸质同埋素食糖果👍🏻。糖果都用玻璃瓶入住,非常卫生✨。虽然价钱比较贵($40/100g),但试过之后小妹觉得值架😄!同以前个d夹糖店一样,Fantasia都有提供电子磅比客人磅下宜家夹左几多钱💰。另外,客人可以拣用纸盒定胶袋装,小妹买左吾算太多,用左胶袋装🙈。公主👑、城堡🏰、马车🎠、玫瑰🌹、兔仔🐰、啤啤熊🐻...呢d造型都系小妹既最爱💕小妹劲中意Fantasia既糖😆,款式、味道够多不在话下啦,重点系味道清新,吾太甜腻,而且口感烟靭😍。士多啤梨乳酪味特别好食🍓,个味好真而且不会过甜啊!