2017-07-17 786 浏览
众同事庆祝我终于离开地狱,迈向天堂,大家齐齐拉大队去公司附近的日式任食餐厅,实行光盘大吃大喝行动,当然主角永远系最迟,餐厅比其他同类型的较细,所以唔知他们等左几耐,到有位时,他们CALL我过来就座!讲真,边会谂到将军澳会有甘好的选择? 虽然当晚食左好多野,成班好似饿狼群英会甘,挂住成冇咩点影相,但一致好评,颇好吧!坐低左,成班人就拎左本野比我睇,驶唔驶甘厚呀?每种项目都有好多选择,款式好似多过其他餐厅甘,最紧要有新鲜甘,唔驶睇来睇去都系o个D野如果你系海鲜狂徒,一定会好喜欢!呢个海鲜焗蟹盖,仲有焗生蚝、炸生蚝甘,好鬼多汁,味道好浓,但好易「济」,唔食又好对唔住自己,所以还是多叫多吃。牛舌虽然烧得香脆,但我食唔习,还是羊扒、紫心薯仔、肉肠、炸鸡翼甘最岩我呢D食肉兽,不过羊扒虽然烧到好香,但肉质不够细软,仍有进步的空间。当然,刺身都系日式任食餐厅的灵魂,估唔到几新鲜,冇鱼腥味,寿司都叫维持一定水准,所以不停叫三文鱼、带子同牡丹虾食,完全唔怕丑最后,食番条蜜瓜雪条完满了结局。成晚都叫任食冇走单,食物保持水准,拍得上出面CWB、MK、TST出名的餐厅,平时晚上约$270-300左右,但内里食物

最后,食番条蜜瓜雪条完满了结局。

成晚都叫任食冇走单,食物保持水准,拍得上出面CWB、MK、TST出名的餐厅,平时晚上约$270-300左右,但内里食物种类都叫多,所以如果住系附近的朋友仔,呢度当系比多个机会大家去选择,亦唔驶要去甘远,唔错架!
2017-07-17