2021-07-22
👨🏻🍳食物:今次系介绍Conrad staycation包既晚餐, 可选: 意大利餐厅Nicholini, 法国餐厅Brasserie on The Eighth, 最后拣咗Nicholini!4道菜晚餐 + $220/pp 餐酒 (一杯白酒&一杯红酒) 除咗主角冇简到鲈鱼; 已试晒其他菜式。 味道系唔错, 不过比起上次Hyatt HUGO, Hugo 系好食D, 又可能因为系staycation dinner, 所以菜式比较大路!🏙环境: 今次安排坐窗口位, 望泳池景, 位连接另一间房的走廊, 比较多人出出入入。 如冇人出出入入都可自成一角! 枱比较细张, 如果可坐中间圆枱更舒服, grand d! 记得book 墙边圆枱!🤵🏻服务:送上生日蛋糕时都有同我Happy Birthday 🥳🥳🥳 主动&亲切地帮我地影相!不过要弹下reception 位, 因为同一层有Pacific Bar, 三间唔同的餐厅, 冇分流, 要个个系䢂口慢慢等入座。💰价钱:问埋拎正常餐牌睇吓ser dinner 价钱: 4 Courses Menu $1088/pp & $1288/pp. 以五星级餐厅算合
以五星级餐厅算合理, 份量适中, 唔会食唔晒又唔会过饱!
餐前小食