平时同老公出淘汰德福果头食嘢都冇乜选择,多数都系得连锁食店,但而家得宝花园原来开左foodcourt, 入面有唔少嘢食选择,最近仲有一间由几个后生仔开嘅日式料理🍱,仲有串烧食🍢😋 !而间小店叫做🎎京阪屋♥️,多嘢食之余仲要价钱好合理,平时下昼时段仲有学生餐,认真抵食!👍 我地今次叫左 🍱烧鸡便当,🍖烧羊架,🍢烧肥鳝,🍍烧凤梨,🍗明太子鸡翼,同埋🍦炸雪糕糯米糍 !🍱烧鸡便当好足料,鸡扒烧汁好好味,仲有枝豆同埋蛋一只,够晒饱 🍖烧羊架大大件,咬落去好多肉汁,好味 !店长推介🍢烧肥鳝,唔系用冰鲜鳝,食落去啖啖肉,多肉汁,钟意食鳝嘅真系强烈推介 !💯🍍烧凤梨我之前未食过,烧完嚟食原来几好食,又多汁又甜 !🍗明太子鸡翼咬落去啲明太子流出嚟,鸡翼烧到好脆,明太子有少少辣,好惹味!

🍖烧羊架大大件,咬落去好多肉汁,好味 !

🍍烧凤梨我之前未食过,烧完嚟食原来几好食,又多汁又甜 !