༺ 花香 Floom Floom༻∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ 餐厅嘅灯光以粉红色霓虹灯为主🌈,佢嘅灯光应该系调教出嚟俾人影相,所以就咁影出嚟嘅颜色就已经好好睇👍🏻。餐厅入边最主要系有两款食物系俾人影相嘅,一个就系好似富士山咁样嘅饭🗻,佢有几种唔同嘅口味,而我就系拣咗🌟 ⊰ 胶原满满熔岩饭 ⊱,其实佢系一个西班牙黑毛猪卤肉饭嚟嘅🐽,可能因为要整到好似山咁嘅造型🗻,所以啲饭系会有啲硬同埋干💫,但系啲卤肉同埋汁系好食嘅。另一样打卡嘅就系呢一杯🌟飘浮棉花糖嘅嘢饮🍹,佢有好多种唔同嘅公仔可以拣,有狗仔🐶,猪仔🐷,哈哈笑😜,独角兽🦄等等。。。我觉得嘢饮就好一般,但系就胜在个棉花糖够靓可以打卡😍。除咗打卡嘅食物之外我仲叫咗⊰ 特色大虾卡邦尼意粉 ⊱ 🍝,食落个酱汁真系好creamy😋,而且啲虾都几新鲜弹牙既🦐,值得一试👍🏻。∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ 餐厅🛎:花香 Floom Floom地址📌: 尖沙咀
༺ 花香 Floom Floom༻

餐厅🛎:花香 Floom Floom

地址📌: 尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆B2楼201号舖

营业时间⏰ :星期一至日 12:00~22:00

交通🚗:港铁尖沙咀/尖东站 N2 出口, 步行约1分钟
Follow我哋 @foodoirsis 💋带你去到更多打卡嘅地方❣️
午餐
  • 特色大虾卡邦尼意粉